Rólam

Kedves Olvasó!

Hogy hogyan és hol kezdődött, nem tudom pontosan…
Egy emléket azonban fel tudok idézni ezzel kapcsolatban, mely bár nem a valódi kezdet volt, de valamiképp mégis ahhoz hasonló. Ezzel kell hát most beérnünk…
Jó pár éve már, hogy egy könyvet olvastam. Nem a legjobb, legkiemelkedőbb alkotás volt, ami eddig a kezembe került, ám számomra akkor, mégis óriási jelentőséggel bírt.
Az a könyv valahogyan megváltoztatta a bennem élő képet magáról az írásról, a könyvekről. A lapjairól nem csak az írott szavak, hanem saját magam is visszatekintett rám. De már nem az, aki korábban, vagy akkor voltam, hanem inkább egy jövőbeni, kiteljesedésre váró énem. Aki vélhetően mindig is bennem élt, csupán arra várt, hogy eljöjjön az ő ideje. Onnantól tudtam, hogy a jövőben valamikor az írással fogok és kell is foglalkoznom. Azt hiszem, akkor pillantottam meg az utam, és ennek az útnak a része ez az oldal is…

Kiss TiborA nevem Kiss Tibor.
Az oldalon az én gondolatmorzsáimat olvashatod.
Ezeket a kis gondolatokat a kötetlenség jellemzi. Arról írok, ami éppen megragad, ami foglalkoztat. Van, hogy pont egy boltban, vásárlás közben ér el a felismerés, máskor az embereket szemlélve vagy egy beszélgetés folytán, esetleg az otthonomban, a széken üldögélve villan fel bennem egy gondolat.
Igyekszem az életben, a mindennapokban értékeket keresni, és azokra írásaimmal rámutatni. Ez a kapocs a gondolatmorzsák között. Számomra az értékkeresés és a mindennapokban rejlő csodák kutatásának egy-egy apró darabkáját jelképezik.

Ez az oldal egy pihenő, ahová bárki betérhet.
Reményeim szerint a gondolatok pedig a lélek üdítői.
Általuk talán megláthatjuk az egymásban rejlő ismeretlen ismerőst.
Köszönöm, hogy te is velem együtt keresgélsz, és velem tartasz ezen az úton.
Együtt könnyebb…

Köszönettel: Kiss Tibor

Megosztom másokkal is...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest